360° TERMÉKFOTÓ

360° TERMÉKFOTÓ egy teljesen körbe forgatható kép. Érintőképernyő, illetve okostelefon használata esetében kézzel (tapintással) egyszerűen forgatható, más esetben egérrel (kurzorral) mozgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe tetszőleges irányba. 3D VR virtuális valóság szemüveg használata esetén térben jelenik meg a tárgy, ahol szintén tetszőlegesen forgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe. Termékek bemutatására, szemléltetésére kiválóan alkalmas.

Egy 360° TERMÉKFOTÓ minimum 8, maximum 72 képből álló mini alkalmazás, amelyet minden létező asztali és telefonos web böngésző támogat kiegészítő telepítése nélkül. Az alkalmazás mérete minimum 150 X 150 képpont (pixel), maximum 4000 X 4000 pixel. Természetesen minél kisebb egy 360° termékfotót alkotó képek mérete és száma, annál gyorsabban töltődik be. Ajánlott a 24 képből álló, 500-600 képpontos 360° termékfotó használata, mivel ezek nagyon gyorsan, szinte észrevétlenül, töltődnek be és használat közben folyamatosnak tűnő mozgóképet adnak. A képre tapintva kézzel nagyítható az alkalmazásban elhelyezett összes kép egyenkét, nem érintőképernyő esetén egér görgetéssel vagy az alkalmazásban elhelyezett ikon segítségével nagyíthatunk a képeken, a részletek megtekintése érdekében. Egyetlen kattintással teljes nézetre válthatunk, majd normál nézetre vissza az elhelyezett vezérlő (ikon) segítségével. A vezérlő ikonok száma, szine és formája a képek stílusához, illetve a weblaphoz igazítható.

Az alkalmazás vezérlőikonok nélkül is működik, elég az újjunkat vagy a kurzort mozgani a kijelzőn, de a kezelőgombok segítségével plusz lehetőségeket kapunk.

Az alábbi vezérlőikonok típusok közül lehet választani (a képre kattintva megnézheti a vezérlő ikonokat működés közben):

fekete - black
fekete kerek - black circle
 fekete négyzet - black square
 fekete körvonal - black stroke
 kék - blue
 kék kerek - blue circle
 kék négyzet - blue square
kék körvonal - blue stroke
 szürke - grey
 szürke kerek - grey circle
 szürke négyzet - grey square
 szürke körvonal - grey stroke

TELJESEN, 360°-BA KÖRBEFORGATHATÓ KÉPEK NÉZEGETÉSE ITT!

Product Pictures